Kaikkien pitäisi tehdä vaalikampanja

Julkaistu 13.4.2019

Eilen oli Tikkuraitilla mukavaa kampanjointia. Paljon ihmisiä oli liikkeellä ja monenlaisia elämäntarinoita kuulin. On ollut mukava tavata monenlaisia ihmisiä ja vaihtaa mielipiteitä. Ja kuulla iloisia ja vähemmän iloisia elämän tarinoita ja valaa uskoa niille, joilla on vaikeuksia. Kyllä elämä kantaa ja monenlaista apua saatavilla.

Arvonlisävero on se suuri ongelma, joka on monen palvelualan pienyrittäjän suurin menoerä. Kun palkkakulut eivät ole alv-laskennassa vähennyskelpoisia, niin alvia joutuu maksamaan myös miinusmerkkisestä tulosta. Eilen tuli kuultua siitä ongelmasta parturialalta.

Kyllä jokaisen pitäisi tehdä vaalikampanja, niin pääsee tapaamaan aivan mahtavia ihmisiä. Paljon on vieläkin tehtävää yhteiskunnassa, mutta monen mielestä Suomi on hyvä maa elää. Jo tässä vaiheessa kiitoksia kaikille kampanjassani mukana olleille ja myös äänestäjille, koska he ovat demokratian kulmakivi.

Tänään vielä kampanjointia ja huomenna rentoutumaan eli haravoimaan pihaa. Vaalitulos on aina oikea ja huomisiltana sitten nähdään.